Speciale verftechnieken zorgen voor dat unieke effect dat u voor ogen had

Exclusief schilderwerk en zoveel meer

Wist u dat ons schilderbedrijf gespecialiseerd is in speciale schildertechnieken? Marmer- en houtnabootsing, kalkverven, sponstechnieken, patineren, spuitwerken... Zo verkrijgt u een origineel effect en een unieke uitstraling. Wij voeren zowel binnen- als buitenschilderwerk uit. Van muren, inbouwkasten en plafonds tot gevels, tuinhuisjes en poorten: het kan allemaal!

U haalt zoveel meer uit uw decoratiewerken samen met een professional

Wij werken samen met professionele leveranciers waardoor wij u niet alleen op vlak van techniek, maar ook op vlak van materialen uitstekende kwaliteit kunnen garanderen. Nog een troef aan onze firma: wij geven u steeds advies op maat van uw woning of bedrijf, inclusief een duidelijk ontwerp. Dit kan gaan van enkel tips voor schilderwerken tot een totaalconcept waarin we bijvoorbeeld ook een lichtstudie of advies voor materiaalkeuze meegeven.

Voor kwaliteitsvol schilderwerk en nog zoveel meer is er slechts één adres in regio Erpe-Mere: dat van Hugo Van Mossevelde en zijn team van ervaren vakmensen. Bel ons vandaag nog op voor een vrijblijvende eerste afspraak.